Vi skaber rammen om det gode sammenhold

Ønsker du at afholde et arrangement med teambuilding aktiviteter, så kan vi ved Østerskovgård Events hjælpe dig med det. Vi har stor erfaring med at afholde forskellige arrangementer, hvor der skal være aktiviteter, som udfordrer deltagerne og styrker sammenholdet i gruppen.

Vores hyggelige gård med fantastiske udearealer ligger kun et kvarters kørsel uden for Silkeborg, og du kan også nemt komme hertil fra Randers, Aarhus og andre omkringliggende byer og områder i Jylland. Hvis du ønsker et længerevarende arrangement, så har vi, udover et væld af aktiviteter, også både restaurant og overnatningsmuligheder. Vi kan således skabe rammen om hele dit teambuilding-event!

Teambuilding aktiviteter for alle

På Østerskovgård har vi et stort udvalg af aktiviteter og begivenheder, der kan være med til at udfordre og styrke sammenholdet i sociale grupper. Samtidig er det utroligt underholdende, så det alt i alt bliver en positiv oplevelse for alle.

Hvis du skal arrangere teambuilding aktiviteter for en medarbejdergruppe eller dine ansatte, der skal ryste jer sammen som gruppe og styrke sammenholdet, så har vi aktiviteterne til jer. Her kan I prøve alt fra øksekast og traktor-skak til mere kreative udfoldelser med kurveflet og maling – så der er noget for alle i gruppen.

Uanset hvad I skal lave, så kan teambuilding være utroligt gavnligt for din gruppe af ansatte, som via samarbejde kommer hinanden ved og får et stærkere sammenhold. Vi tilbyder også aktiviteter til firmaarrangementer. Hvis i har brug for fest efterfølgende, har vi også selskabslokaler til rådighed.

Kontakt os for en spændingsfyldt dag

Kunne du tænke dig at booke en tid til at spille hardball, eller har du spørgsmål til vores baner og udstyr? Vi er altid klar til at besvare din spørgsmål og henvendelse. Kontakt os derfor gerne, og lad os få en snak om, hvordan vi kan arrangere den perfekte dag for dig og dine venner!

Nysgerrig på at vide mere?

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om vores teambuilding aktiviteter, eller skal vi hjælpe dig med at planlægge dit firmaevent, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har en hel del erfaring med sammenholdsskabende aktiviteter, der er både lærerige og underholdende. Vi er derfor også klar til at tage godt hånd dig og din gruppe af medarbejdere til jeres teambuilding event!

5,0 ud af 5,0 i rating

Følg os på Facebook

Gode, rimelige priser

​"Man er ikke kun gæst, men føler sig virkelig inviteret og velkommen. Gode, rimelige priser. Godt udvalg i boderne."

- Pernille Dyre via Facebook

Fine lokaler til et fagligt oplæg

"Efter en lækker frokost var der sjove aktiviteter - rendegraverskak, bueskydning, multibane og svigermorræs. Alle havde en hyggelig og sjov dag. Kan varmt anbefale Østerskovgård Events"

- Marianne Rindom via Facebook

Kanon sted

"Kanon sted, til rimilige priser, superb arrangement, med fede event’s."

- Søren Aulund Johansen via Facebook

Skriv til Østerskovgård Events

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Østerskovgård Events, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Østerskovgård Events 

v./Jonna og Carl Ejnar Baastrup

Østerskovvej 20, 8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

​om østerskovgård events

Gården har været drevet af familien Baastrup siden år 1889 med drift af jord og dyr indtil de sidste dyr blev sat ud i 2018. Det er ejerne Jonna og Carl Ejnar Baastrup du møder på Østerskovgård Events.