Vi giver jer en sjov og hyggelig oplevelse

Ønsker du at forkæle dine ansatte med et firmaarrangement med aktiviteter, som både er underholdende og kan være med til at ryste jer sammen? Hos Østerskovgård Events arrangerer vi firmaevents for både store og små grupper, og vi har et enormt stort udvalg af aktiviteter og teambuilding-muligheder. Vores flotte gård og lokaler ligger midt i idylliske omgivelser, der emmer af liv og er fulde af historie.

Hvis du kommer kørende fra Randers, Aarhus, Silkeborg eller en anden by i området kan du nemt og hurtigt afholde dit firmaarrangement hos os. Vi har både indendørs- og udendørs faciliteter, som kan rumme alt fra oplæg og kurser til sjove lege og aktiviteter.

Pust nyt liv i dit årlige firmaarrangement med aktiviteter

Hvis du vælger at afholde dit firmaarrangement med aktiviteter her hos os, så kan vi sammensætte et komplet program for hele dagen til jer. Vi har en golfbane og et område med mulighed for traktor-skak, megafodbold, bueskydning og meget mere, så I ikke kommer til at kede jer. Derudover har vi en restaurant, hvor vi kan lave og servere alle måltider til jer, så der også er styr på forplejningen.

Hvis du ønsker at friske jeres årlige julefrokost eller sommerfest op med en række aktiviteter, så har du altså mulighed for at gøre det her hos os. Uanset hvad for et firmaevent med aktiviteter du er ude efter, så er vi klar til sammen at finde frem til den bedste løsning og oplevelse til jer. Vi tilbyder også Teambuilding.

Kontakt os for en spændingsfyldt dag

Kunne du tænke dig at booke en tid til at spille hardball, eller har du spørgsmål til vores baner og udstyr? Vi er altid klar til at besvare din spørgsmål og henvendelse. Kontakt os derfor gerne, og lad os få en snak om, hvordan vi kan arrangere den perfekte dag for dig og dine venner!

Nysgerrig på at vide mere?

Kontakt os og få et tilbud på dit firmaevent

Ønsker du at holde dit firmaevent her hos, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at imødekomme jeres behov, så I får præcist den uforglemmelige dag og oplevelse, som du ønsker. Vi ser frem til at møde dig og din virksomhed og give jer alle et fantastisk arrangement!

5,0 ud af 5,0 i rating

Følg os på Facebook

Gode, rimelige priser

​"Man er ikke kun gæst, men føler sig virkelig inviteret og velkommen. Gode, rimelige priser. Godt udvalg i boderne."

- Pernille Dyre via Facebook

Fine lokaler til et fagligt oplæg

"Efter en lækker frokost var der sjove aktiviteter - rendegraverskak, bueskydning, multibane og svigermorræs. Alle havde en hyggelig og sjov dag. Kan varmt anbefale Østerskovgård Events"

- Marianne Rindom via Facebook

Kanon sted

"Kanon sted, til rimilige priser, superb arrangement, med fede event’s."

- Søren Aulund Johansen via Facebook

Skriv til Østerskovgård Events

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Østerskovgård Events, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Østerskovgård Events 

v./Jonna og Carl Ejnar Baastrup

Østerskovvej 20, 8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

​om østerskovgård events

Gården har været drevet af familien Baastrup siden år 1889 med drift af jord og dyr indtil de sidste dyr blev sat ud i 2018. Det er ejerne Jonna og Carl Ejnar Baastrup du møder på Østerskovgård Events.