Om os

Velkommen til Østerskovgård – en 4. generations slægtsgård, der ligger mellem Låsby og Galten. Gården har været drevet af familien Baastrup siden år 1889 med drift af jord og dyr indtil de sidste dyr blev sat ud i 2018. Det er ejerne Jonna og Carl Ejnar Baastrup du møder på Østerskovgård Events.

Faciliteter

Gårdens bygninger er løbende blevet omdannet til andre formål end dyrehold og markdrift. I dag er der atelier og kursuslokaler i en tidligere grisestald, på førstesalen er et selskabslokale med plads til op til 50 gæster samt fire dobbeltværelser, der udlejes som bed & breakfast og i forbindelse med fester.

I det tidligere kornkammer er der nu selskabslokale med plads til op til 80 siddende gæster og professionelt køkken.

Til de mindre selskaber er der mulighed for at bruge jagthytten og der er plads til 30 personer til overnatning i et stort shelter.

I den tidligere maskinlade er der nu en indendørs bane til fjernstyrede biler. Her kan I booke en tid med instruktør eller blot leje biler til ræs.

Der er etableret en mindre golfbane øst for gården og i samme område kan I dyste i traktor-skak, megafodbold farmerstyle, øksekast, bueskydning, svigermorræs mv.

Østerskovgård Events ligger mindre end 30 minutter fra Aarhus C og et kvarter fra Silkeborg.

​Aktiviteter

På Østerskovgård holder vi mange forskellige events. Vi har også god erfaring med at stille lokaler til rådighed for fester som fødselsdage, bryllupper og konfirmationer. Her kan vi hjælpe med planlægningen, menuvalg og eventuelle aktiviteter på gården hvis det ønskes.

Vi har erfaring med alt fra firmaevents, polterabender, foto- og kunstudstillinger, foreningsevents som veteranbiltræf og sjove aktiviteter i forbindelse med afholdelse af fest. Der er altid folk på gården, da der dagligt er en række kunstnere i atelieret, kurser, mødested for syklub og klub for fjernstyrede biler.

En årligt tilbagevendende begivenhed er markedet ”Kreative Hænder” med kvalitetsprodukter fra lokale kunsthåndværkere, som altid finder sted en weekend i november. Her bliver det tydeligt, at Østerskovgård Events er et familieforetagende, da brødre, søstre, børn og svigerbørn til Jonna og Carl Ejnar alle træder til og hjælper med at markedsføre og afvikle markedet, blandt andet med hjælp i cafeen.

Kontakt os for en spændingsfyldt dag

Kunne du tænke dig at booke en tid til at spille hardball, eller har du spørgsmål til vores baner og udstyr? Vi er altid klar til at besvare din spørgsmål og henvendelse. Kontakt os derfor gerne, og lad os få en snak om, hvordan vi kan arrangere den perfekte dag for dig og dine venner!

kontakt os

Ønsker du at holde dit næste event eller selskab hos os?
​Så kontakt os i dag!

Vi skræddersyer arrangementet, så det passer lige til jeres behov.

Vi glæder os til at danne rammerne for jeres arrangement.

5,0 ud af 5,0 i rating

Følg os på Facebook

Gode, rimelige priser

​"Man er ikke kun gæst, men føler sig virkelig inviteret og velkommen. Gode, rimelige priser. Godt udvalg i boderne."

- Pernille Dyre via Facebook

Fine lokaler til et fagligt oplæg

"Efter en lækker frokost var der sjove aktiviteter - rendegraverskak, bueskydning, multibane og svigermorræs. Alle havde en hyggelig og sjov dag. Kan varmt anbefale Østerskovgård Events"

- Marianne Rindom via Facebook

Kanon sted

"Kanon sted, til rimilige priser, superb arrangement, med fede event’s."

- Søren Aulund Johansen via Facebook

Skriv til Østerskovgård Events

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Østerskovgård Events, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Østerskovgård Events 

v./Jonna og Carl Ejnar Baastrup

Østerskovvej 20, 8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

​om østerskovgård events

Gården har været drevet af familien Baastrup siden år 1889 med drift af jord og dyr indtil de sidste dyr blev sat ud i 2018. Det er ejerne Jonna og Carl Ejnar Baastrup du møder på Østerskovgård Events.