Vi hjælper dig med en uforglemmelig dag

​Har du ansvaret for at arrangere en polterabend, og er du derfor i gang med at planlægge en uforglemmelig dag for den kommende gom og alle jeres venner? Så er du kommet til det helt rette sted! Ved Østerskovgård Events har vi et stort udvalg af events og aktiviteter til polterabend, så du har rig mulighed for at arrangere en begivenhedsrig og sjov dag hos os.

​Vores gamle og smukke Østerskovgård ligger mellem Aarhus og Silkeborg, og du kan nemt komme hertil fra begge steder og andre byer, herunder Randers. Hvis du vælger at holde din, din vens eller dit familiemedlems polterabend med aktiviteter her hos os, så kan du godt begynde at se frem til en dag, I sent vil glemme.

Vælg mellem vores udvalg af aktiviteter til polterabend

Når vi hjælper vores gæster med at afholde polterabend, stiller vi vores store udvalg af aktiviteter til rådighed. Så kan du frit vælge og sammensætte den perfekte dag til lige netop dig og dine venner. Vi kan blandt andet byde på:

  • ​Fjernstyret bil
  • Hardball
  • Blindkørsel
  • Rendegraver skak
  • ​Golfbane
  • Mega bordfodbold ”farmerstyle”
  • Bueskydning
  • Skydning med luftgevær
  • Øksekast

​Og hvis der er noget andet, I kunne tænke jer at lave, mens I er her, så giv os bare besked om det. Så sørger vi for, at det kan lade sig gøre. Vi tilbyder også leje af selskabslokaler.

Kontakt os for en spændingsfyldt dag

Kunne du tænke dig at booke en tid til at spille hardball, eller har du spørgsmål til vores baner og udstyr? Vi er altid klar til at besvare din spørgsmål og henvendelse. Kontakt os derfor gerne, og lad os få en snak om, hvordan vi kan arrangere den perfekte dag for dig og dine venner!

Nysgerrig på at vide mere?

Kontakt os for en pris på din polterabend

Hvis du vil høre mere om vores udvalg af aktiviteter, eller hvis du vil have en pris på at afholde din polterabend med aktiviteter hos os, så kontakt os i dag! Vi ser frem til at tage godt imod dit selskab og hjælpe jer med at få en fantastisk sjov og uforglemmelig dag i vores skønne omgivelser!

5,0 ud af 5,0 i rating

Følg os på Facebook

Gode, rimelige priser

​"Man er ikke kun gæst, men føler sig virkelig inviteret og velkommen. Gode, rimelige priser. Godt udvalg i boderne."

- Pernille Dyre via Facebook

Fine lokaler til et fagligt oplæg

"Efter en lækker frokost var der sjove aktiviteter - rendegraverskak, bueskydning, multibane og svigermorræs. Alle havde en hyggelig og sjov dag. Kan varmt anbefale Østerskovgård Events"

- Marianne Rindom via Facebook

Kanon sted

"Kanon sted, til rimilige priser, superb arrangement, med fede event’s."

- Søren Aulund Johansen via Facebook

Skriv til Østerskovgård Events

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Østerskovgård Events, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Østerskovgård Events 

v./Jonna og Carl Ejnar Baastrup

Østerskovvej 20, 8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

​om østerskovgård events

Gården har været drevet af familien Baastrup siden år 1889 med drift af jord og dyr indtil de sidste dyr blev sat ud i 2018. Det er ejerne Jonna og Carl Ejnar Baastrup du møder på Østerskovgård Events.