Pust nyt liv i den traditionelle fejring

Leder du efter et sted, hvor du kan afholde en stor fest i hyggelige omgivelser med fuld forplejning? Ved Østerskovgård Events har vi selskabslokaler til leje, som er perfekte til alle former for fest og fejring. Samtidig har vi et køkken, hvor vi kan tilberede jer et lækkert måltid, så I får en fuldendt oplevelse.

Leder du efter et selskabslokale i eller omkring Aarhus, Silkeborg og Randers, så kan du og dine gæster nemt komme til Østerskovgård. Den gamle gård ligger i smukke og historiske omgivelser, som I kan nyde godt af, hvis du lejer vores lokaler. Vi har samtidig et stort udvalg af aktiviteter, hvis du har lyst til at puste lidt friskt liv ind i en traditionel fejring.

Vi hjælper dig med den perfekte dag

På gården har vi to store selskabslokaler. I det ene er der plads til 50 siddende gæster. Det ligger på første sal over en tidligere grisestald og har tilhørende anretterkøkken.

I det tidligere kornkammer er der et andet festlokale med plads til op til 80 siddende gæster og har et tilhørende professionelt køkken.

Til de mindre selskaber er der mulighed for at bruge jagthytten.

Uanset hvilket selskabslokale du lejer, så kan vi tilbyde at hjælpe med planlægning, menuvalg og servering samt eventuelle aktiviteter på gården, hvis det ønskes. Vi kan også stille bardisk og scene op i festlokalet, og der er ophæng i døren til æresport. 

Vores festlokaler kan således bruges til mange forskellige fejringer, og vi har blandt andet erfaring med at holde:

  • ​Bryllup
  • ​Konfirmation
  • ​Fødselsdag
  • ​Sølvbryllup
  • Firmafest
  • Julefrokost
  • ​Kurser

​Hvis der er behov for at have overnattende gæster, så har vi også værelser til rådighed. Vi tilbyder også aktiviteter til firmaarrangementer & teambuilding.

Kontakt os for en spændingsfyldt dag

Kunne du tænke dig at booke en tid til at spille hardball eller paintball, eller har du spørgsmål til vores baner og udstyr? Vi er altid klar til at besvare din spørgsmål og henvendelse. Kontakt os derfor gerne, og lad os få en snak om, hvordan vi kan arrangere den perfekte dag for dig og dine venner!

hold din næste fest hos os

Kontakt os og lej et selskabslokale

Hvis du vil høre mere om vores dejlige sted, eller hvis du vil leje et selskabslokale ved os, så skal du endelig bare kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med en hyggelig og festlig dag på gården!

5,0 ud af 5,0 i rating

Følg os på Facebook

Gode, rimelige priser

​"Man er ikke kun gæst, men føler sig virkelig inviteret og velkommen. Gode, rimelige priser. Godt udvalg i boderne."

- Pernille Dyre via Facebook

Fine lokaler til et fagligt oplæg

"Efter en lækker frokost var der sjove aktiviteter - rendegraverskak, bueskydning, multibane og svigermorræs. Alle havde en hyggelig og sjov dag. Kan varmt anbefale Østerskovgård Events"

- Marianne Rindom via Facebook

Kanon sted

"Kanon sted, til rimilige priser, superb arrangement, med fede event’s."

- Søren Aulund Johansen via Facebook

Skriv til Østerskovgård Events

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Østerskovgård Events, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Østerskovgård Events 

v./Jonna og Carl Ejnar Baastrup

Østerskovvej 20, 8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

​om østerskovgård events

Gården har været drevet af familien Baastrup siden år 1889 med drift af jord og dyr indtil de sidste dyr blev sat ud i 2018. Det er ejerne Jonna og Carl Ejnar Baastrup du møder på Østerskovgård Events.