​Prøv hardball med dine venner og få en uforglemmelig oplevelse

Er du til spænding, adrenalinsus og sjove aktiviteter med dine bedste venner? Så er hardball lige noget for dig! Og hos Østerskovgård Events kan du hive dine venner med ud på en af vores baner, hvor I kan få timevis til at gå med strategier, adrenalin-kicks og kugler, der flyver om ørerne på jer.

Østerskovgård er en gammel slægtsgård ikke så langt fra Aarhus, Silkeborg og Randers. Her kan vi tilbyde et stort udvalg af events og selskaber, og vi hjælper blandt andet mange med at afholde den perfekte polterabend. Derfor har vi naturligvis også anskaffet os udstyr til hardball, som du kan komme og prøve, hvis du skal afholde en polterabend, fødselsdag eller bare en actionfyldt og sjov eftermiddag med dine venner.

Vælg mellem vores forskellige baner

Hardball kan spilles på flere forskellige måder, og spillets dynamik ændres meget alt afhængigt af, hvilken bane man spiller på. På Østerskovgård har vi derfor indrettet flere forskellige hardball-baner, så I kan få lov at prøve flere forskellige udfordringer, når I besøger os.

Her kan I derfor få lov til at rende rundt i store skove og på vilde markområder, mens vi også kan tilbyde en højintens oplevelse på vores indendørs bane, der er ca. 700 kvadratmeter stor.

Ønsker du at kombinere hardball med andre aktiviteter, så har vi et stort udvalg, du kan vælge imellem. Golf, mega bordfodbold, bueskydning og øksekast er blot nogle af de mange andre aktiviteter, vi kan arrangere for dig, så kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig med at planlægge den perfekte aktivitetsdag.

Kontakt os for en spændingsfyldt dag

Kunne du tænke dig at booke en tid til at spille hardball, eller har du spørgsmål til vores baner og udstyr? Vi er altid klar til at besvare din spørgsmål og henvendelse. Kontakt os derfor gerne, og lad os få en snak om, hvordan vi kan arrangere den perfekte dag for dig og dine venner!

Nysgerrig på at vide mere?

Kontakt os for en pris på din polterabend

Hvis du vil høre mere om vores udvalg af aktiviteter, eller hvis du vil have en pris på at afholde din polterabend med aktiviteter hos os, så kontakt os i dag! Vi ser frem til at tage godt imod dit selskab og hjælpe jer med at få en fantastisk sjov og uforglemmelig dag i vores skønne omgivelser!

5,0 ud af 5,0 i rating

Følg os på Facebook

Gode, rimelige priser

​"Man er ikke kun gæst, men føler sig virkelig inviteret og velkommen. Gode, rimelige priser. Godt udvalg i boderne."

- Pernille Dyre via Facebook

Fine lokaler til et fagligt oplæg

"Efter en lækker frokost var der sjove aktiviteter - rendegraverskak, bueskydning, multibane og svigermorræs. Alle havde en hyggelig og sjov dag. Kan varmt anbefale Østerskovgård Events"

- Marianne Rindom via Facebook

Kanon sted

"Kanon sted, til rimilige priser, superb arrangement, med fede event’s."

- Søren Aulund Johansen via Facebook

Skriv til Østerskovgård Events

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Østerskovgård Events, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Østerskovgård Events 

v./Jonna og Carl Ejnar Baastrup

Østerskovvej 20, 8670 Låsby

Klik her for rutevejledning

​om østerskovgård events

Gården har været drevet af familien Baastrup siden år 1889 med drift af jord og dyr indtil de sidste dyr blev sat ud i 2018. Det er ejerne Jonna og Carl Ejnar Baastrup du møder på Østerskovgård Events.