Kurser på Østerskovgård

Der afholdes løbende kurser på Østerskovgård. Blandt andet i kurveflet og kurser med tusch og akrylmaleri. Om sommeren er der Kreativ Sommerskole for børn i alderen 8-15 år.

Kurveflet

Lær at flette kurve, bakker og tasker. Der oprettes løbende kursusaftener, men er I en gruppe, der har lyst til at lære håndværket, kan vi arrangere et kursus tilpasset jer. Kontakt Anne Henriksen på anne@tirsa.dk mere information om kurser i kurveflet.

Akrylmaling

På akrylmaleholdene arbejdes med forskellige teknikker inden for akrylmaleri, hvor der i høj grad tages hensyn til den enkelte deltagers udtryk, erfaring og lyst til at eksperimentere. Vi arbejder med komposition, farveholdning, lys og skygge og kommer omkring forskellige maleteknikker indenfor akrylmaleri. Du kan deltage på kurset både som erfaren og uerfaren maler.

Tusch-ballade

Med flydende tusch og vand skaber vi de forunderligste værker, som både kan være abstrakte og med klare motiver. Med små tricks sætter vi gang i kreativiteten og arbejder med værkerne på en sjov og legende måde.

Teambuilding med kreativt islæt

Oplev en sjov og anderledes dag med dine kollegaer/dit team.
Med visuelle øvelser sætter vi fokus på det, der fungerer godt, og det I gerne vil videreudvikle i jeres samarbejde eller jeres relation.
I får selv penslerne i hånden, og det bliver en dag, hvor i både snakker og griner sammen og i øvrigt gør noget helt andet end I plejer!

Kontakt Christina Monrad på christina.monrad@gmail.com for mere information om kurser med tusch og akrylmaleri og se mere på www.kreativenergi.dk

Kursusprogram

Nye kurser og tidspunkter annonceres på Facebooksiden for Østerskovgård Events.